Beuningen

Zij-Actief

 

Zij-Actief, katholiek vrouwennetwerk is een maatschappelijke vrouwenorganisatie voor vrouwen die wonen en werken op het verstedelijkte platteland. Vooral vrouwen die op het platteland en in de dorpen wonen zijn lid van deze organisatie. Ook vrouwen met een andere levensvisie zijn van harte welkom.

Het doel van ZijActief is ontmoeten, ervaren , leren, besturen, meedenken of gewoon een avondje ontspannen.

Zij-Actief heeft in Beuningen een afdeling met 78 leden die op een ontspannen manier in de eigen leefomgeving elkaar ontmoeten zonder verplichtingen.

Elk jaar stelt het bestuur een gevarieerd programma samen met diverse onderwerpen. Zoals kunst en cultuur, creatief, gezondheid, culinair, actief, kennis van de leefomgeving en maatschappelijke en sociale thema’s.

ZijActief Beuningen zit in een regionaal netwerk.

Een bekend regionaal project waaraan ook ZijActief Beuningen heeft deelgenomen, heeft als eindresultaat de oplichtende huisnummerplaatjes opgeleverd die men overal in het buitengebeid tegenkomt.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.zijactief.nl

Nieuwsgierig geworden of wilt u lid worden neem dan contact op met het bestuur van ZijActief Beuningen. Voorzitter Rikie Kleisman: tel 0541-351599

U kunt ook geheel vrijblijvend een afdelingsavond bezoeken.

Het bestuur bestaat uit: Rikie Kleisman (voorzitter), Annette Blokhuis (secretaris), Trudy Oude Nijeweme(penningmeester), Mariet IJland en Inge Tijhuis.

Het Jaarprogramma 2019 vindt u door onderstaande link aan te klikken.

files/documentatie/ZijActief jaarboekje 2019.pdf